Javasoljuk a személyes átvételt az üzletben. Szükség esetén a vevő kérésére küldünk, de nem tudjuk garantálni, hogy az áru nem sérül vagy értéktelenedik meg a szállítás során. Ezért a vásárló saját felelősségére küldünk!
A nagyszerű ízű ízesítő paszta bármilyen tésztához vagy krémhez alkalmas.
Összetevők: cukor, ananász, glükóz-fruktóz szirup, savanyítószer E330, víz, aroma, sűrítő pektin, színezék E100, tartósítószer E202.
Adagolás: 80 g 1 kg alaptésztára vagy krémre.
Tápértékek 100 g-ban: energia 1099 kJ/258 kcal, zsír 0 g (ebből telített zsírsavak 0 g), szénhidrát 60 g (ebből cukrok 60 g), rost 0,6 g, fehérje 0,1 g, só 0 g.
A csomag a következőket tartalmazza: 200 g
cukor, ananász, glükóz-fruktóz szirup, savanyítószer E330, víz, aroma, sűrítőanyag pektin, színezék E100, tartósítószer E202.
Energiaérték kJ | 1099 kj |
Energiaérték kcal | 262,6 kcal |
Zsírok | 0 g |
- ebből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrátok | 60 g |
- ebből cukrok | 60 g |
Fehérje | 0,1 g |
Szál | 0,6 g |
Só | 0 g |
Ízesítő paszták | |
Gyártó | dortis |
EAN | 2017000002086 |
Termékszám | DR-4386 |
Ez alatt a nyolc év alatt folyamatosan azon dolgoztunk, hogy javítsuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb élményt nyújthassuk Önnek. Hosszú távú jelenlétünk a piacon garantálja a stabilitást és a változó vásárlói igényekhez való alkalmazkodást.
Saját raktárunkban több mint 8500 cikk található. Ez azt jelenti, hogy a raktáron megjelölt áruk valóban raktáron vannak Prága 8-as raktárunkban. Ezeket az árukat legkésőbb másnap kiszállítjuk.
Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 340 000 megrendelést dolgoztunk fel. Ez a lenyűgöző szám önbizalmat ad, és megerősíti elkötelezettségünket, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Az Ön bizalma kulcsfontosságú számunkra, ezért igyekszünk folyamatosan javítani szolgáltatásainkat és megfelelni az Ön elvárásainak.
A több mint 83 000 elégedett ügyfelünk arra ösztönöz bennünket, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat és bővítsük kínálatunkat. Köszönjük a belénk fektetett bizalmat.